2013. január 17., csütörtök


"ITT A TÉL!" FOTÓPÁLYÁZAT

ITT A TÉL! CSODÁS ÉS MOST IGAZI EREJÉVEL BEKÖSZÖNTÖTT! 
DUNÁNTÚLON MÁR ÁLLÍTÓLAG NEM HÓPELYHEK, HANEM HÓLABDÁK ESNEK:). 

A "Hóemberek, hótengerek" című vers kapcsán jópáratoktól kaptam már szép fényképeket. Így arra gondoltam, hogy kiírnék egy fotópályázatot "Itt a tél!" címmel. Semmiképp sem szeretném viszont olyan facebook-osra venni, hogy LIKE és SHARE. Tehát a pályázatban való részvételnek egyáltalán nem feltétele, hogy a www.facebook.com/altatodal oldalt like-old. És az sem, hogy a pályázati kiírást megoszd. Sőt, az egész pályázat a FB felülettől teljesen független, de ott is hírt adtunk róla. 

FOTÓPÁLYÁZAT LEÍRÁS: 

Ha vannak hóemberes, hógolyózós, szánkózós, síelős, korcsolyázós vagy akár csodás havas tájkép fotóitok, amiket szívesen osztanátok meg, nosza: küldjétek el őket az alta.alkototer@yahoo.com címre névvel, e-mail és postacímmel. A kép lehet tavalyi, de akár korábbi is és lehet több is (maximum 5 kép). Felbontás nem fontos, hogy nagy legyen. Egyetlen kikötés, hogy A TI SAJÁT ALKOTÁSOTOK legyen. Vicces képfelirat is (akár vers is) érkezhet hozzá, de ez nem kötelező. 

Beküldési határidő 2013 január 27. vasárnap 18:00. 
Eredményhirdetés 2013 január 31. 20:00. 

A három győztes fotót beküldők (válogatás alapja a viccesség, kreatitvitás, képhangulat) a "Hóemberek, hótengerek" vers dedikált példányát nyerik -- mi meg megmutatjuk Emilyvel közösen milyen csodás képkeretet készítettünk a képnek. 


A legötletesebb 10 fotót a beküldők hozzájárulása esetén az Alta Tódal FB oldalon is közzétesszük, tehát ezt kérem, külön említsétek meg az e-mailben, hogy ebbe beleegyeztek-e. 


Kérlek Benneteket, hogy a Facebook felületet ne használjátok fotó küldésre sem, csakis az alta.alkototer@yahoo.com címre küldjétek a pályaműveket. A nyertesek is először e-mailben kapnak értesítést, tehát arról az e-mail címről írjatok, ahol értesíteni tudlak Benneteket. 

Az e-mailben elküldött adatokat a pályázat után megsemmisítjük és a fotópályázat értesítésén illetve az esetleges nyeremény elküldésén kívül soha semmilyen más célra nem használjuk, harmadik félnek nem adjuk ki.  

Csodás hóember-építést, hógolyózást, szánkózást, síelést, sétálást, fotózást! Itt a tél!Az „Itt a tél” fotópályázatot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható -- ezt a Facebook szabályok miatt volt fontos elmondani. 


A pályázat hivatalosabb:) leírása itt olvasható: http://www.keepandshare.com/doc/5523851/itt-a-tel-fotopalyazat-pdf-266k?da=y

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése